29.7.14

PROJECTE EL PEIX PALLASSO

Aquest curs passat, durant el primer trimestre, i amb els alumnes de P-5, hem dut a terme el projecte sobre el Peix Pallasso. Ha sigut un projecte que hem anat construint a mida que anàvem descobrint aspectes sobre aquest peculiar animal, i resolent els dubtes que ens vam plantejar quan tot just vam començar a interessar-nos sobre el tema.
Us deixo a continuació una petita mostra d'allò que hem anat treballant;  l'àlbum que veureu a continuació ha estat construit durant el procés de desenvolupament del tema: a la vegada que donàvem resposta o descobriem algun aspecte sobre el Peix Pallasso, pensàvem de quina manera ho podriem expressar i seguidament de quina manera ho podriem escriure, així com veureu l'àlbum del projecte ha estat en la seva majoria escrit i construit després de pactar entre tots allò que voliem dir, a la vegada, triàvem quina activitat podriem fer per reflectir allò que haviem descobert, i amb quins materials i tècniques ho voliem fer,  així ha estat un projecte elaborat i consensuat entre tots.
Espero que us agradi i us sigui útil.
(Cliqueu a sobre les imatges i us portaran al meu picassa on podreu veure tot el projecte.).

Projecte Peix Pallasso
 
 
EL PEIX PALLASSO
 
 


4 comentaris:

  1. Respostes
    1. Gracias Blanca, un placer poder hacerlo.
      Un abrazo.
      MªÀngels.

      Elimina
  2. per fi m'he posat a mirar cosetes, es nota que arriba l'1 de setmbre, i he pensat en tu! molt xulo el projecte del peix pallasso!!! et felicito !!! :) ALba

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Alba!!
      Jo també començo a pensar.... uf!
      Molts petonets guapa!!!
      Fins aviat!!

      Elimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...