9.10.15

CLASSIFIQUEM TARDOR



Acostumo a treballar les matemàtiques basant-me en una metodología on la manipulació de material, el joc, i els nens i nenes de la classe són els protagonistas.
Us presento una activitat de classsificació d'objectes. En primer lloc vam demanar a les famílies que portèssin de casa algun objecte amb la condició que havia de ser d'un color, i aquest color havia de ser o groc, vermell, taronja o marró, per què eren els colors de la tardor, que en aquell moment estàvem treballant.

Un cop presentats tots els objectes els vam deixar en una mateixa safata tots barrejats. Un dia vam decidir ordenar-los, entre tots vam decidir que els ordenariem per colors. D'aquesta manera estem fent una activitat matemàtica i joc de lògica on està present una qualitat sensorial, hem realitzat una operació de relacionar objectes detectant una qualitat comuna, els quals primer hem definit i als que hem reconegut una de les seves qualitats, en aquest cas el color.

                    Elles i ells s'ho han passat genial manipulant i jugant a ordenar els objectes!

1 comentari:

  1. Hola M.Àngels,

    A la pàgina web d'Educació i les TIC hem creat la comunitat EsferaTIC i hem pensat en el teu blog. Per veure la informació fes un clic a sobre d'EsferaTIC Segur que t'agradarà. Qualsevol cosa ja saps on trobar-me. Moltes salutacions!

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...